Odigrana prijateljska utakmica s Lokomotivom

U utorak 17.10.2017. u 15:30 naša seniorska ekipa odigrala je prijateljsku utakmicu protiv NK Lokomotive iz Zagreba. Utakmica je odigrana na nogometnom igralištu NK Lokomotive “Kajzerici”.

Utakmica je završila rezultatom 11:0 u korsit domaćina, poluvrijeme 4:0. Naši dečki dobro su se borili i držali sve do pred kraj prvog poluvremena kada do izražaja dolazi pripremljenost i kvaliteta igrača Lokomotive, koji su nastupili praktički u punom sastavu.

Posebno zanimljivo i veselo je bilo 3. poluvrijeme  u kojem su nas domaćini počastili, te naš povratak kući koji je potrajao do dugo u noć.

Ovim putem posebno se zahvaljujemo NK Lokomotivi na gostoprimstvu i druženju, g. Mariju Tokić (treneru prve ekipe) i g. Stanku Lazar (Staneu) koji su dogovorili ovu utakmicu i buduću suradnju između našeg kluba i NK Lokomotive te našem predsjedniku Božidaru Šipek (Božiju) i ostalim aktivnim članovima kluba. Također, u ime igrača i Uprave kluba zahvaljujemo se načelniku g. Kostanjevcu i Općini Vinica koji su nam osigurali prijevoz za Zagreb.