Selekcija U-11 osvojila međunarodni turnir škole nogometa Ormož

Dana 10.3.2018. selekcija U-11 pod vodstvom trenera Miroslava Farkaš sudjelovala je na međunarodnom turniru škole nogometa Ormož.

Na turniru je sudjelovalo 8 škola nogometa a naši nogometaši su osvojili prvo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.

Redom su pobijedili NK Ormož 1 sa 3:0 strijelci Mikulan Dominik 2 i Leskovar Jurica 1, zatim je pao NK Meteorplast inače škola nogometa futsala sa 6:1 strijelci Borak Denis 3, Leskovar Jurica 1, Dubovečak Karlo 1, Cmuk Dino 1 da bi na kraju utakmica u skupini odigrali 0 : 0 sa NK Središčem.

Polufinalnu utakmicu su odigrali sa NK Podvinci  1 : 1 stijelac Borak Denis gdje u ravnopravnoj utakmici dolaze do izjednačenja u posljednjoj minuti utakmice te boljim izvođenjem šesteraca ( zabili Dominik Mikulan i Jurica Leskovar) te dvjema obranama Jakova Borića dolazimo do pobjede od 3 : 1 i finala sa puno jačim i renomiranim protivnikom NK Varaždin.

Finalna utakmica protiv NK Varaždin rezultat 0 : 0 u regularnom vremenu  odigrana je u jakom tempu sa 2 šanse sa svake strane ali mreže su ostale netaknute te se pristupilo izvođenju šesteraca gdje u raspucavanju Cesar Leon postiže 3 gola od 4 a naš golman i ujedno najbolji golman turnira Jakov Borić brani 2 udarca igračima Varaždina i zasluženo pojeđuju 5 : 4 i  osvajaju 1 MJESTO.

Sastav:  Borić Jakov

Cesar Leon

Borak Denis

Leskovar Jurica

Mikulan Dominik

Dubovečak Karlo

Cmuk Dino

Lazar Nikola

Cesar Teo

DubovečakDavid

Bedenik Blaž (odsutan bolest)

Čestitke svim igračima, posebno najboljem golmanu turnira Jakovu Boriću i treneru.