Održan sastanak kao uvod u pripreme

Kao što smo i najavili, u petak 02.02. održan je sastanak igrača seniorske ekipe, trenera i Uprave kluba.

Predsjednik Božidar Šipek je u uvodu pozdravio sve prisutne, a posebno goste gospodina Vauda Nenada (predstavnika tvrtke AutoZubak), gospodina Majcen Marijana (našeg službenog fotografa) te nove članove seniorske ekipe Kokotec Alena, Martan Sandija i Matečko Patrika. Nakon uvodnog pozdrava, osvrnuo se na rezultate seniorske momačdi te zaželio sretnu i uspješnu proljetnu polusezonu bez ozljeda.

U nastavku sastanka gospodin Vauda (predstavnik tvrtke AutoZubak) podijelio je članovima seniorske ekipe i članovima Uprave zimske jakne kao poklon tvrtke AutoZubak. Ovim putem u ime Uprave kluba i svih igrača zahvaljujemo se AutoZubaku na vrijednim poklonima s porukom da ćemo ih našim pristupom, zalaganjem i prezentacijom na terenu i izvan terena prezentirati u najboljem svjetlu.

Glavni dio sastanka pripao je treneru seniorske ekipe, gospodinu Vincek Kreši, koji je predstavio program rada, raspored treninga (u nastavku je raspored za 1.tjedan priprema) i pripremnih utakmica. Jedna od novina (kao što smo već najavili), zahvaljujući Upravi kluba, je da će se dio priprema odraditi u Crikvenici.

Na kraju sastanka predstavljen je novi domar kluba gospodin Marijan Kanjir, a tajnik kluba pozvao je sve prisutne na redovnu godišnju skupštinu kluba koja će se održati u subotu 10.02 s početkom u 18 sati.