Škola nogometa NK Vinica poziva sve dječake i djevojčine na upis u školu nogometa. Dobrodošla su djeca svih uzrasta. Svi zainteresirani, detaljnije informacije o školi nogometa možete dobiti na broj +385 98 982 2164.

Naša škola nogometa vođena je sljedećim načelima:
1. SVAKO DIJETE IGRA: Politika NK Vinice je da svako upisano dijete sudjeluje u nekom od natjecanja svog godišta, bez obzira na talent.
2. STRUČNI RAD: Treneri naše škole imaju bogato iskustvo u radu s djecom, a rezultat njihova rada očituje se u vidnom napretku mladih talenata koji su se upisali u naš klub.
3. ODGOJNA KOMPONENTA: Uz to što stvara igrače, NK Vinica ujedno odgaja i djecu u sportskom duhu poštivanja svojih trenera, suigrača, ali i protivničkih igrača.
4. BRIGA O TALENTU: Najveći talenti naša su slatka briga. Djeci koja nogometnim umijećem odskaču od ostalih posvećujemo posebnu pažnju kako bi ostvarili svoje snove te zaigrali u velikim klubovima.
5. KOMUNIKACIJA S RODITELJIMA: Djelatnici NK Vinice u stalnoj su komunikaciji s roditeljima za dobrobit djeteta. Želja naše škole je da nam polaznici budu zadovoljni na treningu, ali i uspješni u školi.

Dobrodošli!

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow